Skip links

Razvijajmo svoje poduzetničke vještine od kuće 2. dio

Nastavljajući raditi od kuće svi svakodnevno doprinosimo borbi protiv globalne pandemije, svima nam poznatom, koronavirusu. Utječući na sve segmente života, ova situacija dodatne izazove postavlja pred startupe koji i inače nerijetko nailaze na prepreke karakteristične za prve korake u ovaj svijet. I u ovim vremenima INTERA Tehnološki Park se trudi dati pristup znanjima i informacijama koje mogu olakšati poduzetnički put startupa, a to nam je značajno olakšano zahvaljujući našim dugogodišnjim partnerima iz Švicarskog poduzetničkog programa koji su ponovno pripremili popis online sadržaja namijenjenih startup poduzećima i pojedincima koji rade na razvoju vlastitih poslovnih ideja ili vještina.

Besplatno mentorstvo za startupe

Do petka, 3.4.2020. godine tim stručnjaka iz The Swiss Startup Group kroz video pozive odgovara na ključna pitanja koja imaju osnivači različitih startup timova. Bilo da imaju pitanje o krizi vezanoj za pandemiju, vlastitom poslovnom modelu i načinima financiranja ili pravnim aspektima poslovanja, predstavnici timova mogu zakazati termin za razgovor sa stručnjacima koji će im dati potrebne odgovore. Više o programu svi zainteresirani mogu pronaći ovdje.

Besplatni webinari za startupe

Niz webinara, koji pokrivaju iznimno zanimljive teme, ovih su dana dostupni startupima koji od vodećih svjetskih stručnjaka mogu učiti o različitim segmentima poslovanja u specifičnim situacijama. Već danas, 31.3.2020. godine u 14h svi zainteresirani mogu prisustvovati webinaru Marketing KPIs for early stagers startups, a u 18h webinaru Introduction to customer validation. U srijedu, 1.4.2020. godine u 16h svi zainteresirani mogu prisustvovati webinaru From Meeting with an investor to Closing, a u četvrtak, 2.4.2020. godine u 18h Neil Cocker će održati webinar A good idea isn’t always a good business? How to tell which one yours is kojim će startupe uvesti u svijet validacije, ali i predstavljanja poslovnih ideja.

Tim INTERA Tehnološkog Parka i Code Hub-a Mostar i dalje će redovito prikupljati i objavljivati sadržaje i resurse kojima će svojim korisnicima pokušati olakšati savladavanje prepreka u ovom periodu. Ne zaboravite da i dalje radimo na pripremi novih aktivnosti koje ćemo realizirati čim nam to okolnosti dopuste, a do tada čuvajte sebe i svoje bližnje.