Skip links

Slavimo drugi rođendan!

17.544 sata, 731 dan, odnosno točno 2 godine prošle su od trenutka kada su otvorena vrata Code Hub-a Mostar i sve do danas tim INTERA Tehnološkog Parka radio je na kreiranju okruženja pogodnog za rad na razvoju poslovnih ideja, učenje i druženje. Brojevi, na koje smo ponosni, doveli su nas do (neskromnih) zaključaka potkrijepljenih pozitivnim komentarima naših korisnika.

Koji su to zaključci? Slijede u nastavku.

Idealno smo mjesto za rad

314 osoba se registriralo i koristilo prostorije Code Hub-a Mostar za rad, učenje i održavanje sastanaka. Programeri, dizajneri, arhitekti, novinari, poduzetnici, studenti samo su neki od onih koji svoje rezultate postižu iz Code Hub-a Mostar. Ugodna i produktivna radna atmosfera te dostupnost potrebnih resursa jedni su od glavnih razloga zbog kojih se oni svakodnevno vraćaju u Code Hub Mostar.

Idealno smo mjesto za učenje i networking

Tijekom prve dvije godine postojanja u Code Hub-u Mostar održala su se 62 različita događaja u organizaciji INTERA TP-a i partnera. Meetupi, predavanja, prezentacije, radionice i treninzi bili su prilike za učenje, razvijanje vještina i upoznavanje budućih suradnika.

Napredovali smo

Od trenutka osnivanja do danas trudili smo se učiti i napredovati kako bismo našim korisnicima pružili što kvalitetniju uslugu. Uspostavili smo interne sustave i kanale komunikacije, unaprijedili smo kapacitete novom opremom, a naš tim je svoje vještine jačao kroz mentorstvo, radionice i konferencije.

Što nas čeka?

Iako smo rođendan dočekali privremeno zatvorenih vrata zbog epidemiološke situacije, vrijedno radimo na novim aktivnostima. Nastavit ćemo napredovati u svakom pogledu dok pripremamo nove sadržaje. Različiti treninzi, radionice, nova izdanja Code On Meetup-a i Fuckup Nights-a Mostar već sada su pronašli svoje mjesto u kalendaru Code Hub-a Mostar, a svi sadržaji potrebni za rad uskoro će, nadamo se, ponovno biti dostupni svim našim korisnicima. I obećavamo, i ovaj rođendan ćemo proslaviti i uživo s našim korisnicima čim nam to okolnosti dopuste.