Skip links

Regionalna coworking scena se priprema za prvu Coworking & Coliving konferenciju

Coworking koncept sve je popularniji način rada u svijetu, a prije nekoliko godina na velika je vrata ušao i u Jugoistočnu Europu. I dok se europska coworking scena već godinama okuplja na konferenciji Coworking Europe, po prvi put jedna balkanska zemlja će ove godine postati središtem razgovora o ovoj temi. Tim sastavljen od iskusnih regionalnih stručnjaka iz Smart Office-a i Mokrin House-a, uz veliku podršku Coworking asocijacije Srbije koje je osnovana u prosincu prošle godine, priprema prvu Coworking & Coliving South East Europe Conference koja će se održati u Beogradu od 9. do 11. listopada.

Aktualne teme poput rada na daljinu, digitalnih nomada, freelancinga, inovacija i startupa bit će obuhvaćene kroz program konferencije sastavljen od niza panel diskusija i radionica. Bit će ovo prilika za razmjenu ideja i dobrih primjera iz svjetske prakse, ali i za učenje i stjecanje novih znanja iz upravljanja coworking prostorima. Konferencija će okupiti govornike iz cijele Europe i svijeta koji će svoja neprocjenjiva iskustva prenijeti svim prisutnima.

Dio ove priče će biti Code Hub mreža odnosno coworking prostori otvoreni u Mostaru, Nikšiću, Tuzli i Zadru. Svoja dosadašnja iskustva timovi, koji stoje iza ovih novootvorenih prostora, proširit će kroz razgovore s prisutnima, ali i iskoristiti priliku za prezentaciju vlastitih aktivnosti i dodatno umrežavanje sa sličnim inicijativama.

Svi zainteresirani svoje mjesto mogu osigurati već sada ukoliko se registriraju na linku, a više detalja pročitati na službenoj web stranici konferencije.