Skip links

Predstavljanje Erasmus+ programa u Code Hub-u Mostar

Već godinama mladi iz Bosne i Hercegovine svoje studentsko iskustvo imaju priliku upotpuniti sudjelovanje u različitim studentskim razmjenama u okviru programa Erasmus+. Ovaj program se smatra najuspješnijim programom Europske unije za studentske razmjene, a svakako je najveći za obrazovanje, osposobljavljanje, mlade i sport za period 2014-2020 u vrijednosti od 14,7 milijardi eura.

Kako bi svi zainteresirani studenti dobili priliku informiranja o svim mogućnostima koje ovaj program nudi, EU Info Centar organizira niz događaja u različitim gradovima Bosne i Hercegovine simboličnog naziva Budi dio Erasmus+ iskustva. Mostarsko izdanje ovog događaja održat će se u utorak, 2.7.2019. godine u 14h u Code Hub-u Mostar. Svi prisutni će imati priliku poslušati iskustva studenata koji su sudjelovali u razmjeni, ali i sve dojmove i životne lekcije koje im je to sudjelovanje donijelo. Predstavnici Ureda za međunarodnu suradnju predstavit će proces apliciranje i podijeliti ključne savjete o najlakšim načinima prijave. Bit će ovo i prilika za ispratiti novu generaciju studenata Erasmus+ programa koji odlaze na studije u države Europske unije.

INTERA Tehnološki Park posebno je ponosan zbog prilike da u svom coworking prostoru ugosti ovaj događaj s obzirom da je i sam u protekle dvije godine bio dijelom divne priče nastale u okviru ovog programa koji je omogućio mladim djevojkama iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore jačanje njihovih kapaciteta u ICT sektoru.