Skip links

Code Hub Mostar postaje središte uspješnih priča ženskog poduzetništva

Neosporno je da su društvene mreže otvorile kreativnoj industriji i malim poduzetnicima put ka globalnim tržištima. Iz topline svog doma uz par klikova mišem suvremeni poslovni svijet omogućava svim talentiranim pojedincima da dođu do svoje ciljne skupine. U posljednjih nekoliko godina ovakav način poslovanja popularizirao se i u Bosni i Hercegovini pa tako sve češće možemo čuti za neke nove poslovne pothvate.

Posebnu pažnju u ovoj priči privlače žene koje su društvene mreže iskoristile kao fantastičnu platformu za pretvaranje vlastitih snova i vještina u uspješne poslove. Bilo da se bave prodajom, marketingom, kreativnom industrijom, pisanjem ili proizvodnjom, svaka od njih od svog imena je stvorila svojevrsni brand poznat široj javnosti. Upravo dame predstavnice ove skupine poduzetnica bit će dijelom novog meetup-a koji, u okviru projekta CODE financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020, organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s agencijom Promotion. Code On Meetup Vol. 6: How to be creative online održat će se u četvrtak, 15.11.2018. godine u 19h u Code Hub-u Mostar, a okupit će dame koje su posljednjih nekoliko godina postigle značajne uspjehe radeći ono što vole i koristeći društvene mreže za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga. One će u opuštenoj atmosferi u ugodnom zajedničkom razgovoru s moderatoricom svim prisutnima ispričati svoju poslovnu priču, prenijeti vlastita iskustva i podijeliti savjete.

Upišite već sada ovaj datum u svoje kalendare, a pratite službene stranice Code Hub-a Mostar da biste bili u tijeku sa svim novostima.