Skip links

Otvaranje Code Hub Zadar coworking prostora

Otvaranje će se održati u ponedjeljak 9. srpnja 2018. godine, na adresi Code Huba Zadar, Ulica dr. Franje Tuđmana 24d (prizemlje Studentskog doma) s početkom u 10:00 sati.

Novi Code Hub coworking prostor uspostavljen je u sklopu prekograničnog projekta CODE (Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020.), koji ima za cilj unaprjeđenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama.

Coworking prostor Code Hub Zadar rezultat je suradnje i ulaganja Grada Zadra, Sveučilišta u Zadru i Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, kako bi se doprinijelo promociji i razvoju poduzetništva zasnovanog na inovacijama, znanju i novim tehnologijama te na drugim odgovarajućim projektima u području poslovnog povezivanja poduzetnika i obrazovanja.

Code Hub Zadar namijenjen je prvenstveno studentima kojima će omogućiti potreban prostor za rad, kao i mogućnost da se povežu i ostvare poslovne kontakte s pojedincima i timovima s poslovnim idejama, startup-ovima, malim i mikro poduzetnicima te freelancerima te dobiju mentorsku podršku, s naglaskom na razvoj IT zajednice i inovativnih tehnologija.