Skip links

CODE on MeetUp: Starting-up in Nikšić vol. 8 – Kako do investicije?

Dijeliti iskustva je važno zato što na taj način jačamo startup ekosistem i dokazujemo jedni drugima da je uspjeh iz malih sredina kao što je crnogorska moguć. Zato su naši gosti na osmom Starting-up in Nikšić događaju mladi i talentovani osnivači startup-a Uhura Solutions, koji su nedavno dobili investiciju od 400.000 eura!

Oni će ovog puta govoriti o tome koliki put su prešli za ove četiri godine poslovanja, kako su došli na ideju i pokrenuli startup iz Crne Gore, kakvo je njihovo iskustvo iz programa akceleracije kroz koje su prošli, kako izgleda poslovati u Londonu, ali i o investiciji koja je trenutno aktuelna.

Druženje sa Đurom Stojanovićem, Bojanom Tešićem, Blažom Crvenicom i Mladenom Markovićem je zakazano za 25. jul u 18h, u CODE Hub-u Nikšić! Pozivamo startup-ere, preduzetnike i sve zainteresovane koji žele da započnu biznis ili ih jednostavno zanima uzbudljiv svijet startapova da nam se pridruže!

Učešće je potrebno potvrditi na email: anja.tehnopolis@gmail.com. Čekamo vas!

Uhura Solutions je startup kompanija koja je razvila rješenje bazirano na vještačkoj inteligenciji, koje čita i razumije ugovore na čovjeku sličan način, a u cilju ubrzavanja procesa donošenja odluka u finansijskim institucijama. Rješenje nudi automatizaciju i skraćenje vremena procesuiranja dokumenata sa sati na minute.

Leave a comment