Skip links

EU Info centar: Od ideje do cilja

Imati dobru, inovativnu ideju koja može napraviti snažan pozitivan efekt na širu zajednicu ili određeni gospodarski sektor često je temelj promjena jednog društva. Prepreka na koju se, u takvim slučajevima, najčešće nailazi je nedostatak izvora financiranja kojima se ove ideje mogu realizirati. Ipak, već godinama Europska unija nudi različite mogućnosti za sve one pojedince, institucije, organizacije i poduzeća koja mogu implementacijom svojih aktivnosti promijeniti stanje u svojoj okolini.

Kroz svoje programe Europska unija omogućava financijsku podršku šarolikom spektru sektora i ideja, a upravo o tome će se u ponedjeljak, 22.7.2019. godine s početkom u 11h pričati u Code Hub-u Mostar. Prvi coworking prostor u središtu Mostara bit će domaćinom informativnog događaja Od ideje do cilja koji organizira EU Info centar. U nešto više od dva sata, svi će prisutni imati priliku saznati više detalja o programima Creative Europe, Horizon 2020 i Europe for Citizens, ali i čuti praktične savjete za implementaciju projekata u okviru ovih programa.

I sam implementator projekata financiranih sredstvima Europske unije, INTERA Tehnološki Park iznimno je ponosan zato što će imati priliku ugostiti još jedan događaj koji ima za cilj informirati širu javnost o ovim mogućnostima.

Leave a comment