Skip links

Otvoren poziv za bh. startupe za Startup World Cup & Summit

Kao jedan od pokretača startup ekosustava u Hercegovini, INTERA Tehnološki Park kroz svoje usluge podrške novoosnovanim poduzećima, ali i kroz Code Hub Mostar, prvi coworking prostor u središtu Mostara, svojim korisnicima pruža pristup informacijama koje im olakšavaju razvoj poslovnih ideja.

S istim ciljem, INTERA TP i Code Hub Mostar i ove su godine postali ponosni partneri Startup World Cup-a & Summit-a koji će se održati u travnju u glavnom gradu Češke. Događaj, koji će ove godine pokušati odgovoriti na pitanje „What’s Next, Europe?“, ima cilj kreirati dugoročnu europsku startup mrežu. SWCSummit će okupiti više od 1150 inovatora, 350 startupa te 50 poslovnih anđela iz Europe i svijeta, a svoja će iskustva, između ostalih 50 govornika, s prisutnima podijeliti i James Quarles, izvršni direktor poduzeća Strava te John Rizzo, prvi voditelj marketing odjela poduzeća Apple.

Osim konferencijskog dijela, kao poseban dio ovog događaja se ističe finale europskog natjecanja startupa. Pobjednik natjecanja će osvojiti investiciju od 500.000,00 USD te priliku za sudjelovanje na svjetskom natjecanju u San Franciscu. Dijelom ovog natjecanja imaju priliku postati i inovativna startup poduzeća iz Bosne i Hercegovine! Prijave su otvorene na linku do srijede, 20.2.2019. godine, a INTERA TP će sve zaintesirane, koji postave eventualna pitanja na info@intera.ba, povezati s organizatorima koji će im dodatno otkloniti sve nedoumice.