Skip links

Info dan: Startup Akademija i Moja praksa

Početak godine u INTERA Tehnološkom Parku gotovo uvijek obilježi užurban poslovni ritam pa ni 2019. godina nije izuzetak. Otvaranje prijava za jedne od najuspješnijih programa INTERA Tehnološkog Parka, programe „Startup Akademija“ i „Moja praksa“ izazvalo je veliku pažnju i potaknulo brojne zainteresirane na postavljanje različitih upita.

Kako bi svim potencijalnim polaznicima omogućio pristup istim informacijama, ali i otklonio sve eventualne nedoumice vezane za prijavu na ove programe, INTERA Tehnološki Park organizira cjelodnevni info dan u Code Hub-u Mostar u srijedu, 13.2.2019. godine. Bilo da imaju pitanja o kriterijima selekcije, treninzima i mentorskim sesijama u okviru petog ciklusa programa „Startup Akademija“ ili da imaju nedoumice vezane za razvoj vlastitih poslovnih vještina i rad na projektnim zadacima u okviru desetog ciklusa programa „Moja praksa“, svi zainteresirani su dobrodošli u Code Hub gdje će, u opuštenoj atmosferi, od koordinatora programa dobiti odgovore na svoja pitanja.

Prijave za info dan nisu potrebne – dovoljno je da svi zainteresirani u bilo kojem trenutku od 8h do 16h svrate u Code Hub Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb.

Leave a comment