Skip links

Nikad jača zajednica i noviteti obilježili 2023. godinu u Code Hub-u Mostar

Prosinac sa sobom uvijek nosi zbrajanje rezultata i kreiranje novih planova. Već godinama ista praksa vrijedi za INTERA Tehnološki Park i Code Hub Mostar koji se posljednjih dana godine uvijek rado osvrnu na prethodni period. Kada analiziramo aktivnosti provedene u 2023. godini, sretni smo jer i ovog puta dolazimo do pozitivnih rezultata i ostvarenja zacrtanih ciljeva.

Kao i svake godine, najponosniji smo na našu zajednicu koju je ove godine činilo 197 različitih korisnika koji su u našem prostoru ponovno pronalazili idealno mjesto za rad, suradnju i ostvarivanje kontakata. Ponovno smo se potrudili svima njima, a i široj javnosti biti platforma za ostvarivanje dodatnih benefita, od učenja pa sve do zabave. Upravo smo zato tijekom proteklih 12 mjeseci organizirali deset različitih događaja u formi dobro poznatih Code On Meetup-a, ali i nekih noviteta – uveli smo nove formate događaja poput Večeri s… na kojima smo ugostili neka od najpoznatijih i najuspješnijih lokalnih poduzeća, ali i HubVerse-a, događaja čije je prvo izdanje poslužilo za opušten razgovor sa software developer-ima. Bili smo domaćin više od 30 događaja različitih organizacija pružajući im podršku kroz resurse potrebne za realizaciju radionica, sastanaka i predavanja. Našim korisnicima su postali i digitalni nomadi za koje smo organizirali zabavu dobrodošlice i upoznavanje s lokalnom zajednicom. Jesen je obilježila i Cross Border Coworking Conference održana u Nikšiću na kojoj smo predstavili naš prostor široj zajednici u regiji.

Bila je ovo godina u kojoj smo proslavili, za nas, veliki peti rođendan osvrćući se na sve postignuto u proteklom periodu, ali i zabavljajući se s korisnicima, suradnicima i partnerima koje danas, možemo slobodno reći, smatramo prijateljima. Bila je ovo godina u kojoj smo svakodnevno posvećeno radili na jačanju zajednice i bili na raspolaganju našim korisnicima, a oni su nam vratili na najbolji mogući način – postajući redovnim članovima zajednice i naše, nešto drugačije, obitelji. Zato danas, pripremajući se na zasluženi odmor, svima želimo sretne blagdane s novim obećanjem da ćemo se i sljedeće godine svakog dana truditi biti najbolja verzija sebe.

Leave a comment