Skip links

S digitalnim nomadima iz Hrvatske zakoračite u svijet web developmenta

O razvoju web stranica i digitalnim nomadima u Code Hub-u Mostar se do sada razgovaralo nekoliko puta, ali uvijek u različito vrijeme, s različitim osobama i u različitim okolnostima. Ovaj put, za kraj 2023. godine, INTERA Tehnološki Park povezuje ove dvije teme u jednu cjelinu na novom izdanju Code On Meetup-a!

Code On Meetup Vol. 36: Razvoj dinamičkih web aplikacija pomoću Laravel Livewire održat će se u petak, 15.12.2023. godine u 18h kada će svoje iskustvo i ekspertizu sa sudionicima podijeliti Simeon Bugarija i Kristina Alić iz Zadra. Bit će ovo prilika za upoznavanje Laravel Livewire-a, moderne i moćne tehnologije za razvoj dinamičkih web aplikacija bez potrebe za pisanjem JavaScript koda. Na meetup-u će se istražiti osnovni koncepti ove tehnologije te prednosti i praktične primjene u stvaranju interaktivnih web aplikacija.

Da večer ne bi bila isključivo tehnički orijentirana, drugi dio meetup-a će se posvetiti potpuno drugoj temi – životnom stilu digitalnih nomada. Simeon i Kristina pioniri su među digitalnim nomadima na ovim prostorima. U potrazi za idealnim mjestom za život i rad proputovali su cijelu jugoistočnu Aziju i pritom posjetili najpopularnije destinacije za digitalne nomade. Na meetup-u će pričati o svojim fascinantnim iskustvima i o tome kako su uspjeli pokrenuti vlastitu digitalnu agenciju ASPEKT tijekom svojih putovanja.

Osim razgovoru o ovim temama, ovaj meetup će biti posvećen i druženju sa svim gostima i korisnicima Code Hub-a Mostar kako bi se na prikladan način proslavila još jedna uspješna godina koja je iza ovog coworking prostora. Sudjelovanje na meetup-u je, naravno, besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku.

Leave a comment