Skip links

Otvaramo sezonu događaja 2024. godine s fokusom na freelancing

INTERA Tehnološki Park sezonu događaja u ovoj godini u Code Hub-u Mostar otvara sa najnovijim izdanjem Code On Meetup-a Vol. 37: Kako postati uspješan freelancer!

Freelancing je postao nezaobilazan aspekt moderne radne kulture. Sve više pojedinaca traži fleksibilnost i autonomiju u svom radu, a freelancing pruža upravo to. Iz tog razloga, naš Code On Meetup Vol. 37 fokusirat će se na ključne aspekte freelancinga: novog horizonta radne nezavisnosti.

Za vas smo pripremili temu koja će biti izuzetno korisna svima koji teže uspjehu u svijetu freelancinga.

U sklopu ovog izdanja, imat ćemo čast ugostiti Mirzu Alendara, građevinskog inženjera i digitalnog nomada. Mirza je Top rated Upwork Freelancer sa pet godina iskustva i ekspert u Autodesk Revit i AutoCAD alatima. Njegovo raznoliko iskustvo i impresivni uspjesi pružit će nam uvid u svijet freelancinga iz prve ruke.

Code On Meetup Vol. 37 bit će prilika da čujete Mirzine priče, savjete i tajne uspjeha. Kako je započeo svoju freelancersku karijeru? Kako je postigao status Top rated Freelancera na Upworku? Kako se nosi s izazovima digitalnog nomadstva? Ovi i mnogi drugi odgovori čekaju vas na našem meetup-u.

Pridružite nam se u četvrtak, 15.02.2024. godine, u 19h u Code Hub Mostar i zajedno saznajmo kako postati uspješan freelancer!

Sudjelovanje na meetup-u je besplatno, a sve što trebate jest prijaviti se putem linka.

Leave a comment