Skip links

Predavač iz svijeta gaming industrije gost novog meetup-a u Code Hub-u Mostar

Gaming industrija sve je popularnija kako u svijetu, tako i u regiji. Odavno se na računalne i mobilne igre ne gleda samo kao na zabavu, nego kao i perspektivan posao. Biti game developer je vrlo zanimljivo, ali i izazovno zanimanje, još uvijek nedovoljno poznato u Bosni i Hercegovini. Ipak, ova zajednica broji sve više članova i upravo je zato novi meetup Code Hub-a Mostar posvećen ovoj tematici!

Code On Meetup Vol. 26: Work and Play – Building a career through working on small projects održat će se u četvrtak, 21.10.2021. godine u 11h putem Zoom platforme. Meetup će biti prilika za razgovor o radu na malim projektima koji mogu biti odlična odskočna daska za razvoj profesionalne karijere kako iz perspektive razvoja računalnih i mobilnih igara, tako i iz perspektive organizacijskih vještina. Svoja iskustva na meetup-u s prisutnima će podijeliti Pavle Goloskoković, game developer s više od 5 godina iskustva u ovoj industriji i vlasnik uspješnog game development studija koji je u svojoj karijeri sudjelovao u izradi više od 25 video igara. Meetup će se dotaknuti njegovih osobnih iskustava te najpopularnijih tehnologija u ovom svijetu stvarajući temelje za izgradnju karijere u gaming industriji.

Sudjelovanje na meetup-u ponovno je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku. Ovo izdanje Code On Meetup-a se organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije uz dodatnu podršku inicijative Meet and Code.

Leave a comment