Skip links

Na novom Code On Meetup-u pričat će se o menadžmentu IT timova

Voditi timove uvijek je izazov, a kada su timovi sastavljeni od neovisnih pojedinaca i odličnih programera, nerijetko se taj izazov čini još i većim. Upravo će ovo biti tema novog meetup-a u Code Hub-u!

Code On Meetup Vol. 25: Menadžment IT timova – postoje li vanzemaljski talenti u IT industriji održat će se u petak, 01.10.2021. godine s početkom u 18h. Gost ovog izdanja Code On Meetup-a će biti Tin Marković, softverski inženjer koji za sebe kaže da svoj posao obavlja s velikom strašću. Uživa u programiranju i znanosti te voli rješavati različite vrste problema. Tin će kroz ovaj meetup podijeliti iskustva koja je stekao vodeći timove u poduzeću od 500+ developera. Razmotrit će različite načine za vodstvo neovisnih i kvalitetnih zaposlenika, najbolje pristupe edukaciji junior programera te građenje baze talenata. Tin će se dotaknuti i zašto su projekti problem bez rješenja pri kojemu se moraju koristiti „klikeri“ i kako to Fermi definira.

Sudjelovanje na ovom meetup-u je besplatno, dovoljno je da se svi zainteresirani prijave na linku. Ipak, požurite – i ovaj put je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama.

Leave a comment