Skip links

Code Hub Mostar slavi treći rođendan!

Koliko ste samo puta čuli da je 2020. godina proletjela? Ni mi nismo izuzetak. Kao da smo „jučer“ pripremali proslavu drugog rođendana, dogovarali rođendansku zabavu i planirali veliko okupljanje. Tadašnji planovi su nam se poprilično izmijenili, rođendan smo dočekali zatvorenih vrata, a poslovne uspjehe smo, kao i ostatak svijeta, zbrajali u kućnim uredima. Godinu dana poslije i dalje se borimo s neizvjesnošću koju je sa sobom donijela globalna pandemija, ali smo ponosni jer smo i treći rođendan dočekali spremni nabrojati uspjehe ostvarene u protekloj, ali i planove osmišljene za narednu godinu!

Protekle tri godine smo proveli podižući svijest poduzetnika, freelancera, studenata, startup poduzeća, digitalnih nomada i svih drugih o benefitima korištenja našeg prostora. Svakodnevno smo se trudili kreirati pozitivne priče, okupljati kvalitetne ljude, surađivati, družiti se i stvarati zajednicu. Code Hub Mostar odavno nije samo prostor, to je mjesto okupljanja i zajedničkog rasta pojedinaca i timova koji, osim infrastrukture i opreme, u njemu mogu pronaći podršku i resurse za razvoj vlastitih vještina. Danas smo ponosni na više od 400 registriranih korisnika koji su svoj poslovni i profesionalni put u jednom trenutku gradili i u našim prostorijama. Ponosni smo na više od 20 meetup-a na kojima smo razgovarali o temama koje su u tom trenutku bile važne za naše korisnike, ali i za širu javnost. Ponosni smo i na više od 50 događaja koje su u našim prostorijama organizirali naši partneri i suradnici ukazujući nam neprocjenjivo povjerenje.

Za sve njih smo napravili plan kojim ćemo nastaviti doprinositi suradnji i zajedničkom radu. Pripremamo mnoštvo novosti, razvijamo mentorsku platformu, povezujemo se s regionalnim coworking prostorima, formaliziramo Code Hub mrežu zajedno s kolegama iz Zadra, Tuzle i Nikšića, pripremamo paket usluga za digitalne nomade i još mnogo toga. I ove godine pružamo mogućnost besplatnog korištenja našeg prostora kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.     

Zato u ponedjeljak, 29.3.2021. godine ne želimo slaviti samo naš rođendan. Ovaj dan slavimo našu zajednicu i ljude koji nas svakodnevno motiviraju da budemo bolji i uspješniji jer bez njih ne bismo imali razlog postojanja. Zato, sretan vam naš rođendan, i dalje ćemo se truditi rasti zajedno!