Skip links

O blockchain tehnologiji možete slušati i na Facebook stranici Code Hub-a Mostar

Nakon što su prijave za Code On Meetup Vol. 22: Digitalna transformacija kroz blockchain, uslijed ograničenog broja mjesta u skladu s epidemiološkim mjerama, zatvorene već u prva 24 sata od otvaranja, INTERA Tehnološki Park odlučio je omogućiti online prijenos putem Facebook stranice Code Hub-a Mostar.

Meetup, koji će se dotaknuti aktualnih tema iz svijeta blockchain tehnologija, okupit će entuzijaste koji se  već bave ili se tek žele početi baviti trgovanjem kriptovalutama. Kratki uvod u temu napravit će Vladimir Ćorić, fundraising konsultant, kripto entuzijast i projekt manager blockchain e-learning platforme The Next Level, a potom će kroz razgovor razmijeniti iskustva s Nikolom Škorićem, direktorom Electrocoina iz Zagreba, koji na tržištu EU nudi usluge mjenjačnice kriptovaluta i prihvaćanja uplata u kriptu, i Antonom Kordićem, voditeljem trgovinskih odnosa na decentraliziranoj burzi Nash. Kroz opušten razgovor oni će podijeliti vlastita iskustva, dotaknuti se trendova u industriji, ali i osvrnuti se na elemente zbog kojih su ovi pojmovi toliko popularni.

Iako će sudionici u Code Hub-u Mostar imati priliku aktivno sudjelovati u razgovoru, i oni, koji se programu priključe kroz prijenos na Facebook stranici, zasigurno će dobiti jasan uvid u svijet blockchain tehnologije i kriptovaluta.

Code On Meetup Vol. 22: Digitalna transformacija kroz blockchain, koji će se održati u ponedjeljak, 29.3.2021. godine u 18h, organizira se kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.