Skip links

Međunarodni dan coworkinga: Kako smo postali dijelom velike svjetske obitelji

Znate li da je prošlo točno 15 godina od trenutka kada se u rječnik nepovratno uvukla riječ „coworking“? Te, sada već daleke 2005. godine, u jednako dalekom San Franciscu otvorio se prvi coworking prostor na svijetu čiji vlasnik vjerojatno nije ni slutio kakvu će promjenu na svjetskoj razini izazvati. Coworking koncept postao je svojevrsni globalni pokret kojemu su se pridružili entuzijasti iz svih dijelova svijeta koji su za sebe i svoje kolege s istim potrebama opremili prostore za rad i kreirali dodatne sadržaje. Dijelom ove velike obitelji postao je i tim INTERA Tehnološkog Parka koji već 28 mjeseci upravlja Code Hub-om Mostar i zato u nedjelju, 9.8.2020. godine ponovno obilježava Međunarodni dan coworkinga.

Dok za svoje korisnike pripremamo sitna iznenađenja za dan poslije, prisjećamo se razloga zbog kojih nam se trebate pridružiti!

Fenomenalan prostor i dodatna oprema

Kada smo prije nekoliko godina započeli razgovore o coworking prostoru u Mostaru, maštali smo o suvremeno opremljenom prostoru s daškom pozitivnog duha i veselja u sitnim detaljima. Kada danas uđemo u naš prostor, sretni smo jer smo to ostvarili. Od funkcionalnog namještaja i udobnih stolica pa sve do šarenila boja, svojim smo korisnicima ponudili ambijent u kojem mogu ostvarivati svoje ciljeve i predano raditi. Ne zaboravljajući sitne potrebe naše ciljne skupine, prostor smo opremili detaljima i dodatnom opremom koja im olakšava svakodnevni rad.

Ugodna atmosfera idealna za produktivan rad

Ugodnu atmosferu smo postigli motivirajućom glazbom koju, osluškujući želje korisnika, mijenjamo svakog mjeseca stvarajući produktivan ugođaj. Mir, posvećenost i sitni detalji našim korisnicima omogućuju predan rad, ali i održavanje poslovnih sastanaka. U mini knjižnici mogu pronaći neke od najzanimljivijih naslova iz svijeta poduzetništva, marketinga, prodaje i drugih, a kroz meetup-e i radionice nadograđivati svoje vještine kako bi već sutra još i lakše dolazili do ostvarenja vlastitih ciljeva.

Najvažnije, naši korisnici

Naš tim svakodnevno se trudi razgovarati s korisnicima i reagirati na njihove potrebe olakšavajući im suočavanje s izazovima. Priznajemo, imali smo i sreću jer su našim članovima postali divni, kvalitetni i ambiciozni ljudi koji zajednički doprinose našoj zajednici. Među njima možete pronaći svoje kolege i suradnike, ali i prepoznati nove prijatelje i proširiti poznanstva. I mi ćemo tome nastaviti doprinositi – organizirat ćemo neformalna druženja, a i neke nove događaje kojima ćemo večeri u Code Hub-u Mostar povremeno učiniti još zanimljivijima.

Svi ste dobrodošli!

Prije dva mjeseca smo svojim korisnicima ponovno otvorili vrata poštujući mjere zaštite. Tom prilikom smo pripremili kratki video kojim smo im poželjeli ponovnu dobrodošlicu. Bilo da ste naš stari korisnik ili da se tek želite pridružiti našoj zajednici, mi ćemo vam uvijek poručiti „Welcome (back)“. Samo se registrirajte na linku, sve ostalo je na nama. Ne zaboravite da je korištenje našeg prostora i dalje besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.