Skip links

Vikendi u travnju posvećeni filmskim večerima u Code Hub-u Mostar

Koračajući uhodanim stopama, tim Code Hub-a Mostar posvetio se organizaciji različitih radionica, tečajeva, predavanja i meetup-a. Ipak, da nije samo mjesto za rad i učenje, Code Hub Mostar dokazuje iz godine u godinu organizirajući filmske večeri.

Novi ciklus Code Movie Nights-a obilježit će početak proljeća, odnosno četiri vikenda u travnju. Kroz ponovnu suradnju s Mostar Summer Youth Programom, Code Hub Mostar organizirat će projekcije filmova iz kinematografije Latinske Amerike. Prikazivanje četiri različita filma iz četiri različite države doprinijet će upoznavanju novih kultura, ljudi i izazova s kojima se oni susreću. Filmovi će se prikazivati kroz tri subote od 4.4. do 18.4. te u nedjelju, 26.4.2020. godine s početkom u 18h, a nakon projekcije uslijedit će i zajednički razgovor, razmjena dojmova i druženje.

Sudjelovanje na svim projekcijama je besplatno, a dobrodošli su svi oni koji su zainteresirani za nešto drugačiju kinematografiju. Registracija nije potrebna, dovoljno je da svi zainteresirani dođu u planiranom terminu u Code Hub Mostar.