Skip links

U Code Hub-u Mostar saznajte kako financirati ideju iz EU fondova

Imati dobru, inovativnu ideju koja može napraviti snažan pozitivan efekt na širu zajednicu ili određeni gospodarski sektor često je temelj promjena jednog društva. Prepreka na koju se, u takvim slučajevima, najčešće nailazi je nedostatak izvora financiranja kojima se ove ideje mogu realizirati. Ipak, već godinama Europska unija nudi različite mogućnosti za sve one pojedince, institucije, organizacije i poduzeća koja mogu implementacijom svojih aktivnosti promijeniti stanje u svojoj okolini.

Kroz svoje programe Europska unija omogućava financijsku podršku šarolikom spektru sektora i ideja, a upravo o tome će se u ponedjeljak, 22.7.2019. godine s početkom u 11h pričati u Code Hub-u Mostar. Prvi coworking prostor u središtu Mostara bit će domaćinom informativnog događaja Od ideje do cilja koji organizira EU Info centar. U nešto više od dva sata, svi će prisutni imati priliku saznati više detalja o programima Creative Europe, Horizon 2020 i Europe for Citizens, ali i čuti praktične savjete za implementaciju projekata u okviru ovih programa.

I sam implementator projekata financiranih sredstvima Europske unije, INTERA Tehnološki Park iznimno je ponosan zato što će imati priliku ugostiti još jedan događaj koji ima za cilj informirati širu javnost o ovim mogućnostima.