Skip links

Vrući trendovi digitalnog marketinga u Code Hub-u Mostar

Iako temperature još uvijek ne najavljuju dolazak najtoplijeg godišnjeg doba u Mostar sljedeći mjesec, godišnji odmori su sve bliže, a putovanja u toplije krajeve sve izvjesnija. INTERA Tehnološki Park i dalje intenzivno radi na pružanju novih znanja svojim korisnicima.

Kao uvod u vruće ljeto, u ponedjeljak, 10.6.2019. godine s početkom u 18h u Code Hub-u Mostar održat će se Code On Meetup Vol. 11: Vrući digitalni hitovi. Jedanaesto izdanje besplatnog meetup-a obilježit će razgovori o trendovima digitalnog marketinga, temi koja već godinama puni dvorane različitih konferencija i seminara. Svoja znanja o ovom području sa svim prisutnima nesebično će podijeliti odlična ekipa iz marketing agencije Degordian. Na iznimno simpatičan način, Marina Pavlović i Martina Barišić će se kroz primjere osvrnuti na trendove koje je nužno pratiti kako bi se određeni proizvodi i usluge izdvojili od konkurencije. Kroz opušten razgovor i interaktivan pristup djevojke će prisutnima pružiti uvid u sve popularniji svijet digitalnog marketinga otvarajući mogućnosti za stjecanje novih znanja.

Svi zainteresirani za ovu temu svoje sudjelovanje mogu potvrditi na linku, a nakon toga je dovoljno samo doći u prizemlje zgrade Ledara na adresu Kardinala Stepinca bb gdje se nalazi Code Hub Mostar.