Skip links

Uživajte s društvom u Code Hub-u Mostar uz besplatnu projekciju filma

U nešto više od dva mjeseca rada, Code Hub Mostar se uspješno profilirao kao idealno mjesto za razvoj poslovnih ideja, upoznavanje istomišljenika i rad freelancera. Za korisnike prvog coworking prostora u središtu Mostara, ali i širu publiku do sada su organizirani različiti meetupi na kojima su svi prisutni imali priliku čuti o mogućnostima korištenja ovog prostora, dobivanja bespovratnih novčanih sredstava te aktivnostima koje u svijetu pokreću mladi entuzijasti kako bi unaprijedili svoje okruženje. Iako primarno mladima pruža nove prilike i znanja, Code Hub je i mjesto na kojem se mogu ostvariti nova poznanstva, imati izvrstan networking, ali i dobro zabaviti.

Upravo s tim ciljem, Code Hub Mostar u suradnji s Mostar Summer Youth Programme Book Club-om organizira Code Movie Night Vol. 1 u ponedjeljak, 11.6.2018. godine s početkom u 19:30h. S obzirom da članovi Book Club-a već nekoliko tjedana svaku subotu provode čitajući i raspravljajući o svevremenskoj knjizi Alisa u zemlji čudesa Lewisa Carrolla, prva filmska večer u Code Hub-u bit će posvećena upravo ovoj tematici. Na projektnom platnu svi prisutni će imati priliku pogledati Phoebe u zemlji čudesa, film koji govori o djevojčici koja se priprema za školsku predstavu.

Osim filma, večer će upotpuniti i neformalno druženje s članovima Book Club-a, ali i američkim učenicima koji će u to vrijeme boraviti u Mostaru u sklopu međunarodne razmjene koju i ove godine organizira INTERA Tehnološki Park u suradnji s Dayton Sister City Committee.

Sudjelovanje na projekciji je besplatno i nije se potrebno prethodno registrirati. Vidimo se!