Skip links

Održan treći sastanak projektnog upravljačkog tima u sklopu projekta CODE – Saradnja i razvoj prekograničnog poslovnog okruženja

Ispred Tehnopolisa sastanku su prisustvovali Aleksandar Janičić, menadžer za upravljanje projektnim aktivnostima i unapređenje preduzetništva i asistentkinje na projektnim aktivnostima, Miljana Peković i Jasmina Mučalica. Osim predstavnika Tehnopolisa, sastanku su prisustvovali i predstavnici Agencije za razvoj Zadarske Županije – ZADRA NOVA, Zaklade za inovacijski i tehnološki razvitak – INTERA i Javnog preduzeća “Biznis inovacije i tehnologije” d.o.o. Tuzla.

Dvodnevni sastanak se održava u sklopu projekta CODE – Cooperation for Development of Crossborder Business Environment u sklopu kojeg je u Tehnopolisu nedavno otvoren prvi coworking prostor u Nikšiću – CODE Hub Nikšić.

Tokom sastanka, svi projektni partneri su predstavili aktivnosti koje su do sada realizovali, nakon čega su razgovarali o finansijskim pitanjima i sproveli analizu planiranih aktivnosti za naredni period.

Projekat CODE je podržan kroz Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020, a u cilju poboljšanja poslovne infrastrukture i usluga za podršku inovacijama i aktivnosti klastera, te poboljšanja start-up okruženja u pograničnom području.