Skip links

Studenti iz svih dijelova BiH u Code Hub-u rješavali poslovne slučajeve

U subotu, 14.4.2018. godine 70 studenata iz Mostara, Sarajeva i Zenice okupilo se u Code Hub-u Mostar na UniCredit Case Competition Eventu, studentskom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva. Cilj natjecanja je bio omogućiti proaktivnim studentima da pokažu svoja znanja i ideje, a da pritom steknu uvid u stvarni poslovni svijet.

Podijeljeni u 13 timova, studenti su tijekom pet sati natjecanja uz pomoć mentora radili na  izradi ideja za unaprjeđenje komunikacije UniCredit Banke s mladim ljudima kao potencijalnim klijentima. Pozitivna energija i druženje ispunili su novootvoreni coworking prostor u središtu Mostara potičući sudionike na inovativno i kreativno razmišljanje.

„Iznimno smo zadovoljni ishodom UniCredit Case Competition Eventa i velikim odazivom studenata iz cijele BiH koji su iskazali visoku razinu entuzijazma, motivacije i predanosti u rješavanju zadanog poslovnog slučaja, a nas su obogatili za nove ideje i dali nam inspiraciju za dalje.“, rekla je gospođa Ornela Bandić, direktorica Upravljanja ljudskim resursom UniCredit Bank.

Na kraju natjecanja timovi su pred tročlanom komisijom prezentirali svoja rješenja, a članovi najboljeg tima su osvojili mobitele Samsung Galaxy S8. Najbolje rješenje, prema mišljenju članova komisije, ponudio je tim Asocijacija studenata Ekonomskog fakulteta koji je svojom idejom predložio novitete vezane uz bankomate. Kako bi i svi ostali sudionici bili nagrađeni za svoj trud, UniCredit Bank je osigurao pametne narukvice za sve njih.