Skip links

Mayer se pridružuje Mukači i Rambu Amadeusu na pozornici Fuckup Nights-a Mostar Vol. 5

Kada je prošli tjedan INTERA Tehnološki Park otvorio prijave za peto izdanje Fuckup Nights Mostar koje će se održati u Code Hub-u Mostar, odmah se znalo da će interes biti jako veliki. Upoznati neke poznate ljude iz potpuno druge perspektive i čuti njihove priče o neuspjehu, uvijek je posebno zanimljivo.

Govornici Fuckup Nights-a Mostar Vol. 5 odavno su poznati i vjerojatno već u potpunosti spremni za razgovor s moderatorom Borisom Čerkučem. Tako će u četvrtak, 5.12.2019. godine točno u 18h svoju priču s prisutnima podijeliti Almir Mukača, osnivač i direktor poduzeća Fress, zaljubljenik u kuhanje i eksperimentiranje sa začinima. Spriječena, nažalost, zdravstvenim problemima, Dijana Tepšić, osnivačica i kreativna direktorica kreativne agencije Play Team, svoju će priču Mostarcima ispričati neki drugi put. Njezino mjesto će upotpuniti Darko Majersky, široj javnosti poznat kao član mostarske grupe Sove i osnivač Malter kolektiva. Mayer je neupitno jedan od pionira hip hop glazbe u regiji, a uz njegovo ime se mogu vezati zanimanja poput producent, DJ, autor i pisac. Iza sebe ima suradnje s poznatim imenima iz svijeta glazbe u regiji i Europi. Na tom je putu zasigurno nailazio na prepreke i iznimno poučne situacije, a upravo će o njima pričati na ovom izdanju Fuckup Nights-a Mostar. Večer će zatvoriti Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus kojeg je gotovo nepotrebno predstavljati. Umjetnik i poduzetnik iz Crne Gore s adresom u Beogradu ovaj put će razgovarati o naučenim životnim i poslovnim lekcijama, a dotaknut će se i inovativnih projekata koje je u proteklih nekoliko godina uspješno realizirao.

Slobodnih mjesta u Code Hub-u Mostar sve je manje pa svi zainteresirani moraju požuriti i prijaviti se na linku.

Fuckup Nights Mostar Vol. 5 se organizira uz financijsku podršku Europske unije kroz projekt CODE sufinanciran EFRR i IPA II fondovima, Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država kroz projekt FREECO te Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNK/Ž.