Skip links

Otvorene prijave za individualno savjetovanje o poslovnim idejama

Nakon održanih seminara, radionica i ZadarYouthChellange natjecanja, ZADRA NOVA je u sklopu projekta SOS objavila Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja. Za prijavu na ovaj natječaj za bespovratna sredstva, potrebno je izraditi poslovni plan i prezentirati svoju poslovnu ideju. Stoga vas pozivamo da rezervirate svoj termin za individualno savjetovanje tijekom kojeg ćete bolje sagledati svoju poslovnu ideju i dobiti sugestije za unapređenje poslovnog plana.

Individualno savjetovanje bit će organizirano u COIN coworkingu u ponedjeljak, 9.12. u vremenu od 11:00 do 15:00 sati, a obuhvatit će sljedeće teme:

• Razvoj proizvoda ili usluga,
• Komercijalizacija proizvoda ili usluge,
• Upravljanje poslovanjem,
• Financiranje.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se prijavite putem obrasca u kojem navedite svoje ime i prezime te odaberite termin koji vam odgovara. Napominjemo kako su termini, kao i broj sudionika ograničeni.

Kako bi učinak ovog savjetovanja bio bolji, molimo vas da nam osim prijave, pošaljete i kratki mail s nekoliko rečenica kojima ćete nam pojasniti svoje potrebe i očekivanja. U skladu s tim, nastojat ćemo vam osigurati odgovarajuće mentore.