Skip links

Europska poduzetnička mreža u zadarskom Code Hub-u!

U organizaciji ustanove INOVAcija, STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zadru održat će se prezentacija Europske poduzetničke mreže (EEN) u četvrtak 9. svibnja u prostorima Code Hub-a Zadar s početkom u 18 sati. 

Cilj ovog događanja je predstaviti poduzetnicima s područja Zadarske županije mogućnosti i koristi koje mogu ostvariti uključivanjem u Europsku poduzetničku mrežu, a STEP RI kao partner u mreži može pomoći u internacionalizaciji poslovanja. 

Europska poduzetnička mreža omogućava kvalitetnu, jeftinu i jednostavnu potragu za partnerima za plasman proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim toga, pomoću mreže moguće je potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere ze europske projekte. Europska poduzetnička mreža pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u više od 60 zemalja svijeta.

Prezentacija je namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom. 

Svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje