Skip links

Code Hub Mostar traži pojačanje u timu

Četiri i pol godine Code Hub Mostar, coworking prostor u središtu grada kojim upravlja INTERA Tehnološki Park, svojim korisnicima pruža idealnu radnu atmosferu u kojoj ostvaruju postavljene ciljeve. Više od 700 korisnika boravilo je u prostoru u proteklom periodu doprinoseći izgradnji zajednice koju smatramo našim najvažnijim resursom. Zato tražimo pojačanje u timu!

U potrazi smo za proaktivnom osobom koja ima izvrsne komunikacijske vještine i spremna je raditi u dinamičnoj atmosferi. Zauzvrat nudimo poticajno i zanimljivo okruženje koje će omogućiti da svakodnevno dokazuješ svoju kreativnost, odgovornost i spremnost na učenje. Nemaš radno iskustvo? Ni to te ne treba spriječiti u prijavi!

Nastavi čitati i saznaj što sve očekuje našeg community manager-a!

Tko je community manager?

Community manager okosnica je rada coworking prostora. On je snažna poveznica između prostora i korisnika čija se odgovornost ogleda u kreiranju ugodne radne atmosfere i sadržaja koji čine boravak korisnika u prostoru još ugodnijim i produktivnijim. On osluškuje potrebe korisnika koristeći sve postojeće i nove resurse za razvoj zajednice i unaprjeđenje prostora. Čini korisnike sretnima i dobrodošlima, a brine se i o logističkim aspektima prostora. Komunicira s timom INTERA Tehnološkog Parka, pokazuje proaktivnost, a svoju kreativnost dokazuje kroz pokretanje novih inicijativa.

Koji su zadaci community managera?

Pozicija community manager-a zanimljiva je i dinamična pozicija u kojoj će uživati sve komunikativne i proaktivne osobe. Ova osoba je zaštitno lice coworking prostora – dočekuje i pozdravlja članove upoznajući ih sa svim resursima i pravilima prostora. Odgovara na upite potencijalnih i novih te intenzivno komunicira s postojećim korisnicima s ciljem unaprjeđenja svih kapaciteta prostora. Kontinuirano radi na privlačenju novih korisnika ostvarujući suradnju s lokalnim i regionalnim organizacijama i pojedincima. Upravlja management sustavom i prodajom paketa usluga kreirajući potrebna izvješća i pazeći na redovitu naplatu. Organizira događaje i zajedničke aktivnosti te osmišljava novi sadržaj za korisnike i javnost. Upravlja društvenim mrežama kreirajući zanimljiv i koristan sadržaj za korisnike, ali i koristeći ove alate za privlačenje novih. Upravlja svim resursima prostora i komunicira s postojećim dobavljačima kako bi se svi svakodnevni zadaci mogli izvršavati glatko i pravovremeno. Održava prostor urednim i funkcionalnim te koordinira eventualnim popravkama i intervencijama u prostoru.

U tim zadacima nije sam – usko surađuje s timom INTERA Tehnološkog Parka predstavljajući im nove ideje i donoseći važne odluke zajedno s njima. Na raspolaganju ima sve resurse INTERA Tehnološkog Parka, ali i mentorstvo iskusnijih kolega.

Koga tražimo?

Naš community manager ne treba nužno imati radno iskustvo, ali se treba prepoznati u sljedećim karakteristikama:

  • Odlične organizacijske i komunikacijske vještine
  • Dobro funkcionira u timu i kvalitetno komunicira sa suradnicima
  • Dobro poznaje pisanu i usmenu poslovnu komunikaciju
  • Odlično koristi engleski jezik u govoru i pismu
  • Poznaje MS Office paket
  • Spreman je naučiti koristiti nove software alate (npr. sustav za upravljanje coworking prostorom)
  • Aktivno koristi društvene mreže i spreman je razvijati vještine digitalnog marketinga
  • Ima „oko za detalje“ i poznaje grafičke alate (Canva)
  • Ima odgovoran odnos prema radu i poslovnim obavezama
  • Poštuje vremenske rokove i vrijeme svojih suradnika
  • Ima izraženu želju za usvajanjem novih znanja i vještina
  • Kreativan je, proaktivan i spreman razmišljati izvan postojećih okvira

Kako se prijaviti?

Ukoliko si se pronašao u opisu iznad, svoju prijavu možeš poslati na info@intera.ba do nedjelje, 20.11.2022. godine do 23:59h. Prijava se vrši slanjem životopisa ili bilo koje druge forme predstavljanja te odgovora na radni zadatak koji je moguće pronaći na linku. Nakon toga ćemo se mi posvetiti selekcijskom procesu i obavijestiti te o njegovu ishodu. Veselimo se tvojoj prijavi!

Leave a comment