Skip links

Upoznajte poduzeće ZenDev iz jedne drugačije perspektive

Od samog osnivanja Code Hub-a Mostar, INTERA Tehnološki Park se trudi organizirati zanimljive i korisne događaje i sadržaje namijenjene različitim ciljnim skupinama. Code On Meetup, Fuckup Nights Mostar i Hub Quiz samo su neki od događaja koji više od četiri godine privlače brojne posjetitelje.

Sada će se tom popisu pridružiti i novi format događaja prigodnog naziva Večer s… kroz koji će u narednom periodu sudionici imati priliku upoznati različita lokalna i regionalna poduzeća iz nešto drugačije perspektive. Prvo u goste dolazi poduzeće ZenDev koje je za sve Mostarce gotovo pa nepotrebno dodatno predstavljati. Kada su se prije nekoliko mjeseci imali priliku opisati za potrebe sajma zapošljavanja Kickstart your career!, istaknuli su da je ZenDev IT poduzeće koje razvija inovacijski ekosustav u kojem je zadovoljstvo radnika prioritet te da žele svojim primjerom pokazati kako je moguće mijenjati svijet iz Bosne i Hercegovine.

Druženje će se održati u Code Hub-u Mostar u četvrtak, 6.10.2022. godine s početkom u 19h, a obilježit će ga kratka prezentacija poduzeća ZenDev i razgovor o tehnologijama, poslovanju i mogućnostima za zapošljavanje. Sudjelovanje je, naravno, besplatno, a svi zainteresirani svoje mjesto mogu osigurati registracijom na linku.

Događaj je organiziran uz podršku inicijative Meet and Code.

Leave a comment