Skip links

Svjetski poznati stručnjak iz područja product development-a dolazi u Code Hub Mostar

Nakon ljetne pauze, INTERA Tehnološki Park priprema novo izdanje Code On Meetup-a, događaja koji već tradicionalno pokriva širok spektar tema namijenjenih mladima, freelancerima, poduzetnicima, inovatorima i drugim zainteresiranima. Ovaj put u Code Hub Mostar stiže Ali Jamal koji zajedno sa svojom širokom mrežom vrhunskih stručnjaka iz različitih industrija pomaže osnivačima da svoja poduzeća podignu na višu razinu. Code On Meetup Vol. 32: Product development and growth održat će se u ponedjeljak, 3.10.2022. godine s početkom u 19h, a kroz interaktivno izdanje sudionici će imati priliku čuti neke korisne savjete za rast i razvoj poslovnih ideja i poduzeća.

Ali Jamal stručnjak je s višegodišnjim iskustvom na različitim pozicijama proizvoda i rasta u poduzećima Zynga, RockYou, Agoda, Rappi i PayClip. Osnivač je poduzeća First Check Ventures koje se fokusira na investicije u ranoj fazi i rastuća startup poduzeća, a surađuje s klijentima širom svijeta. Formalno obrazovanje je završio na Standford Univerzitetu, a više informacija o njemu je moguće pronaći ovdje.

Ovaj meetup INTERA Tehnološki Park organizira uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, a sudjelovanje i ovaj put besplatno. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a broj sudionika je ograničen u skladu s kapacitetima prostora.

Leave a comment