Skip links

Otvorene prijave za Startup Weekend Mostar: Početak svibnja rezerviran za najuzbudljiviji vikend proljeća

Zanima vas svijet poduzetništva? Kreativni ste i inovativni? Želite se družiti i upoznavati nove ljude? Volite učiti nove stvari? Ako ste samo na jedno pitanje odgovorili potvrdno, u kalendar zabilježite vikend od 6.5. do 8.5.2022. godine jer se Startup Weekend nakon šest godina vraća u Mostar u INTERA Tehnološki Park!

Što vas očekuje?

Ako postoje oni koji do sada nisu čuli za Startup Weekend, dovoljno je da znaju da je to globalni događaj koji kroz 54 sata pruža mladima priliku za učenje, razvoj poslovnih ideja i odličnu zabavu! Četiri prethodna izdanja, koja je organizirao INTERA Tehnološki Park, potvrdila su upravo to – sudionici s ovog događaja odlaze bogatiji za neprocjenjivo iskustvo, nove kontakte i vrijedne nagrade. Sve počinje u petak u 17h registracijom sudionika, a nastavlja se predstavljanjem programa i upoznavanjem mladog lokalnog poduzetnika koji će svojim inspirativnim izlaganjem sudionicima približiti svijet poduzetništva i prednosti i izazove koje taj svijet sa sobom donosi. Svi sudionici, koji imaju poslovnu ideju, istu će prezentirati nakon čega će se formirati timovi koji će raditi na razvoju tih ideja. Tijekom vikenda timovi će na raspolaganju imati mentore – iskusne stručnjake iz različitih područja koji će s njima raditi na praktičnom rješavanju izazova s kojima se sudionici susretnu u svojim prvim poduzetničkim koracima. Program događaja će obuhvatiti i još inspirativnih predavanja uspješnih poduzetnika, ali i radionicu prezentacijskih vještina kako bi se timovi u najboljem svjetlu predstavili pred stručnom komisijom koja će u nedjelju poslijepodne izabrati pobjednike mostarskog izdanja globalnog događaja. Uzbudljiv vikend će završiti na jedini mogući način – zabavom koja će poslužiti kao izvrsna prilika za dodatno upoznavanje, uspostavljanje kontakata i proslavu pozitivnih iskustava. Detalje programa moguće je pronaći na službenoj web stranici događaja gdje će uskoro biti objavljeni i svi detalji o predavačima i mentorima. Ponovno će za sve sudionike biti osiguran taxi prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka, a oni najveći entuzijasti će moći koristiti prostorije i tijekom noći.

Kako se prijaviti?

Bilo da imate poslovnu ideju, bilo da želite doprinijeti razvoju ideje svog kolege ili da, pak, želite samo učiti, zabaviti se i vikend provesti na nešto drugačiji način, ne propustite se već danas prijaviti na linku.  Prijaviti možete samo sebe, ali i članove svog tima – važno je da za svakog od prijavljenih izaberete kategoriju prijave prema karakteristikama koje najbolje odgovaraju opisu svake kategorije. Broj mjesta je ograničen, sudjelovanje je besplatno, a detalje o načinu potvrde i rezervacije svog mjesta nakon prijave dobit ćete na svoju e-mail adresu u roku od 24h. Još se dvoumite? Možda vam nagradni fond bude odličan motiv za prijavu – poduzeće Alviral osiguralo je nagrade u ukupnoj vrijednosti od 5.000,00 KM za najbolja tri tima! Sudionike očekuju i nagrade Techstars-a, vlasnika licence Startup Weekend-a, a i INTERA Tehnološki Park priprema posebna iznenađenja za sudionike.

Vidimo se na najuzbudljivijem vikendu ovog proljeća!

Marques Ogden, NFL igrač, poduzetnik i motivacijski govornik, jednom je rekao: Never too young to start an empire. Never too old to chase a new dream. Neka ovo svim zainteresiranima posluži kao najbolja inspiracija za prijavu jer – bilo da se želite okušati u poduzetništvu ili samo naučiti nešto novo – Startup Weekend će vam donijeti iskustvo potrebno za ostvarivanje budućih snova.

Imate nekih nedoumica? Svoje upite možete poslati na info@intera.ba.

Leave a comment