Skip links

Code Hub Mostar: Uz druženje s korisnicima i suradnicima prvi coworking prostor u Mostaru proslavio četvrti rođendan

Još od 2018. godine kraj ožujka i početak travnja u Mostaru obilježen je i razgovorom o prvom coworking prostoru u Mostaru, postignutim rezultatima i novim planovima. Ni ova godina nije izuzetak pa je početak proljeća obilježen proslavom četvrtog rođendana Code Hub-a Mostar! Dvije godine, uslijed globalne pandemije, rođendan smo slavili simboličnim obilježavanjem našeg velikog dana, osvrtom na rezultate, zanimljivim meetup-ima, ali bez proslave kakva priliči za nas već sada velikoj brojci.

Naše četiri godine obilježilo je više od 700 korisnika koji su u jednom trenutku svog poslovnog putovanja posjetili naš prostor i uvjerili se u ugodnu radnu atmosferu i zajednicu koja nas odavno čini puno većom pričom nego što smo nekada davno i mi zamišljali. U ove četiri više od 600 osoba sudjelovalo je na naših 30 Code On Meetup-a na kojima smo pričali o najpopularnijim trendovima, poduzetništvu, freelancingu, menandžmentu, blockchain-u, programiranju, mentalnom zdravlju i brojnim drugim temama. Smijali smo se i učili na tuđim greškama kroz nekoliko izdanja Fuckup Nights-a Mostar, a bili smo ponosni domaćini i gotovo 90 događaja koje su organizirali naši klijenti, partneri i suradnici. Postali smo i formalno dio mreže Code Hub-ova u Zadru, Nikšiću i Tuzli, organizirali smo regionalnu coworking konferenciju, razvili paket usluga za digitalne nomade i pružali mentorsku podršku kroz regionalnu mentorsku mrežu. Ne planiramo tu stati – već ove godine nas čekaju brojne aktivnosti za naše korisnike, novo izdanje coworking konferencije, program za digitalne nomade, edukacije i zabavni sadržaji.

Zato smo ove godine s ponosom nazdravili s našim korisnicima, partnerima, suradnicima i prijateljima! Jer, u konačnici, da nema njih, ne bismo imali razlog za slavlje i ponos. Zato im i ove godine obećavamo da ćemo nastaviti truditi i biti najbolji mogući domaćin i njihovim uspjesima. Za kraj, sretan nam rođendan i jedva čekamo sljedeći!

Leave a comment