Skip links

Code On Meetup #4: Kako u globalno popularnom Photomathu analiziramo podatke

Zadarsko LITo ide dalje! Nastavljamo utabanim stazama i pritom se ne odmičemo od globalno relevantnih tema, proizvoda i osoba. Ovaj petak 23. 7. u 20:30 u prostorijama Code Huba (Novi Kampus Sveučilišta, prizemlje Studentskog doma), na rasporedu je predavanje Paola Rakocije, Data analysta u Photomathu, danas najpopularnijoj svjetskoj aplikaciji za učenje matematike, preuzetoj više od nestvarnih 220 milijuna puta.

[Registracija obvezna putem ZadarConnect Meetup-a ili sljedećeg obrasca: https://bit.ly/codeonmeetup]

Photomath revolucionizira načine učenja matematike putem pametnog sustava skeniranja, a budući rast ovog sjajnog proizvoda prepoznali su i investitori. Zadnjom, B rundom investicije, početkom 2021., Photomath je osigurao 23 milijuna dolara!

Danas imaju urede u Zagrebu i SAD-u, a jedan od zaposlenih upravo je Zadranin – Paolo Rakocija, koji je u tvrtki zadužen za analiziranje podataka koji se dobivaju korištenjem aplikacije i usmjeravanjem dobivenih rezultata u poboljšanje efikasnosti i efektivnosti marketinških akcija i značajki samog proizvoda.

On će nam pričati o tome kako je tekao njegov karijerni put do pozicije u ovom globalnom lideru i vrhunskom primjeru uspješnog hrvatskog startupa, kako je tekao put samog Photomatha te konačno – što oni u Data timu rade, kako to rade i kako su organizirani.

Uistinu tema i predavanje koje ne bi trebao propustiti bilo tko koga zanimaju moderni načini obrade podataka i donošenja poslovnih odluka.

Vidimo se u petak na starom mjestu uz super priču i super ekipu!

P.S. Organizator podsjeća da je broj sudionika ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama pa sve zainteresirane pozivamo da što prije PRIJAVE sudjelovanje na novom izdanju Code On Meetup-a koje se organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Ovaj Code On Meetup organizira se u suradnji s tvrtkom Sideways d.o.o.

Leave a comment