Skip links

Provedi večer uz filmsko druženje u Code Hub-u Mostar

Filmovi su uvijek imali mogućnost da motiviraju, probude emocije i natjeraju nas da si postavimo neka pitanja kojih se sami ne bismo sjetili. Određeni filmovi snimljeni su baš zbog toga da nam donesu posebnu inspiraciju. Želeći svojim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, pružiti inspiraciju za uspješne poslovne poduhvate, Code Hub Mostar započinje ciklus poslovnih izdanja Code Movie Nights-a tijekom kojeg će se prikazivati filmovi koji su se našli na listi omiljenih filmova uspješnih osoba iz svijeta poduzetništva.

Sve počinje u petak, 30.7.2021. godine u 20h kada će se u Code Hub-u Mostar održati besplatna projekcija filma Joy, američke biografske drame o ženi koja je stvorila vlastito poslovno carstvo. Ova inspirativna priča prikazuje poduzetnički put Joy Mangano, izumiteljice koja stoji iza više od 120 patenata, a koja je svoje iskustvo kasnije opisala i u autobiografiji. Svojom odličnom glumom ovu je priču vjerno predstavila Jennifer Lawrence koja je za ulogu nagrađena i Zlatnim globusom, a na platnu su joj se pridružili i Robert De Niro, Bradley Cooper i brojni drugi.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje mogu potvrditi registracijom na linku, a Code Hub Mostar ponovno podsjeća da je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama. Pridružite nam se i, uz dozu zabave, pronađite i dozu inspiracije na našim filmskim večerima.

Leave a comment