Skip links

Fuckup Nights Mostar Vol. 11: IT sektor predstavljen u novom ruhu

Gotovo svakodnevno oko sebe možete čuti uspješne priče ispričane u IT sektoru. Korisne aplikacije, zanimljivi projekti, zadovoljni klijenti, ponosni zaposlenici samo su neke od karakteristika koje krase poduzeća čija se primarna djelatnost svodi na programiranje i kreiranje funkcionalnih softverskih rješenja. Svi smo naviknuti naići na pozitivne primjere i inspirirajuće razgovore. Iako često domaćin upravo ovakvih tema, INTERA Tehnološki Park ovaj put predstavlja IT sektor u potpuno drugačijem svjetlu.

Naime, na Fuckup Nights-u Mostar Vol. 11 u srijedu, 9.2.2022. godine u 19h u Code Hub-u Mostar okupit će se osnivači i izvršni direktori nekih od nauspješnijih IT poduzeća iz Bosne i Hercegovine, a ovaj put će sasvim iskreno razgovarati o greškama i neuspjesima iz kojih su izvukli neke od najvažnijih poslovnih lekcija. Prvi će svoju priču s publikom podijeliti Vladimir Sukara, CEO i suosnivač poduzeća JS Guru koji u svom životopisu ima i titulu NLP trenera, suosnivača IT centra za djecu Kliker, suosnivača Qstation hub-a za edukaciju odraslih te suosnivača startup poduzeća Peak Culture. Nakon Banja Luke, ovo izdanje Fuckup Nights-a sve prisutne će odvesti i do Sarajeva budući da od tamo stiže Mersed Čamdžić, suosnivač poduzeća Mistral, poduzeća koje danas posluje na dva kontinenta, a svoje urede ima i u Mostaru. Posljednji će na scenu Senad Šantić, suosnivač poduzeća ZenDev o kojem se posljednjih godina sve češće razgovaralo, a nerijetko se navodi i kao pozitivan primjer povratka iz inozemstva ili odnosa prema zaposlenicima. Neupitno je da sva trojica iza sebe imaju zavidne uspjehe i da zasigurno mogu služiti kao vrijedni primjeri izgradnje profesionalnih karijera, ali ne zavaravajte se – na svom putu su činili brojne greške i sada su ih spremni podijeliti sa svima vama!

Zato, ne čekajte puno – rezervirajte svoje mjesto na linku i ne zaboravite da je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama. I ovaj put imate priliku sudjelovati besplatno – Fuckup Nights Mostar Vol. 11 organizira se kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Leave a comment