Skip links

Novi Hub Quiz sa sobom nosi dašak blagdana

Svjetla, lampice i ukrasi već odavno najavljuju najljepše doba godine. Lagano se pripremamo za kraj godine kada ćemo zbrojiti što smo sve uradili i što sve želimo uraditi. Prije toga, želimo se zabaviti, zar ne?

Upravo zato Code Hub Mostar organizira novo izdanje kviza! Svi oni, koji su se s nama družili tijekom protekla četiri izdanja, znaju da je zabava unaprijed zajamčena. Oni, koji nisu, imaju to priliku učiniti vrlo brzo. Zato svi vi već sada rezervirajte večer petka, 10.12.2021. godine od 19h za druženje u Code Hub-u Mostaru jer je Hub Quiz Vol. 5 posvećen upravo blagdanima! Forma događaja je svima dobro poznata – dovoljno je da okupite svoj tim za koji vjerujete da će znati odgovor na sva postavljena pitanja, ponesete dobro raspoloženje i dođete u Code Hub Mostar.

Ovaj put pripremamo i jednu novost – svi oni timovi koji se potrude svojim prigodnim outfitom obilježiti tematiku kviza, dobit će bod za svakog člana tima koji bude nosio neki odjevni predmet vezan uz blagdane.

Timovi, koji mogu imati maksimalno tri člana, mogu se prijaviti na linku, a broj mjesta je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama. Code Hub Mostar obećava zanimljiva pitanja, dobru zabavu i nagradu za najbolji tim. Ho-ho-ho!

Leave a comment