Skip links

Fuckup Nights Mostar Vol. 9: Zabavite se uz regionalne priče o neuspjehu

Najzabavniji poslovni događaj se ponovno vraća u Mostar – već danas osigurajte svoje mjesto na Fuckup Nights-u Mostar Vol. 9, izdanju koje INTERA Tehnološki Park organizira u subotu, 4.12.2021. godine u 19h u Code Hub-u Mostar! Nije tajna da svaki poduzetnički i poslovni poduhvat sa sobom nosi greške, ali kada svojom idejom u svoju zajednicu donosite nešto relativno novo poput coworking koncepta, onda morate biti spremni i na neuspjehe. Upravo o njima će govoriti novo izdanje događaja kojim se Mostar pridružio svjetskim metropolama koje su dijelom globalnog pokreta Fuckup Nights.

Zabava i smijeh su zajamčeni jer će svoje priče bez zadrške sa sudionicima podijeliti odlični govornici iz regije! Sve će započeti s Tamarom Kojić, dobro poznatim imenom u svijetu coworkinga, djevojkom koja je tijekom svoje karijere doprinijela uspostavi nekoliko coworking prostora od kojih nisu svi bili uspješni. Na putovanju kroz regionalne neuspjehe zaustavit ćemo se i u Zagrebu zahvaljujući Hermesu Arriagi, suosnivaču Impact Hub-a Zagreb, a navratit ćemo i do beogradskog Impact Hub-a gdje će nas dočekati Pavle Krivokuća, Managing Partner i Chief Revenue Officer. Kroz svojih sedam minuta sudionike će zabaviti i ekipa iz Deli prostora iz Niša, odnosno Nenad Stojanović, osnivač, i Milan Babić, menadžer ovog prostora.

Neka vas ne zavaraju njihove uloge – ovi govornici su do svojih uspjeha došli kroz niz grešaka, a u karijeri imaju i one koje nisu uopće vezane uz coworking svijet. Zato, ne čekajte puno i već danas se registrirajte na linku i rezervirajte svoje mjesto u Code Hub-u Mostar. Ne zaboravite da je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama, a sudjelovanje besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Leave a comment