Skip links

Fuckup Nights Mostar Vol. 8: Novo izdanje događaja koji slavi neuspjehe

Gotovo 9 mjeseci nakon prošlog, Fuckup Nights Mostar se novim izdanjem vraća u grad na Neretvi! Osmo izdanje popularnog događaja, koji slavi neuspjeh i naučene lekcije, planirano je za ponedjeljak, 6.9.2021. godine. S početkom u 19h u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka govorit će se o profesionalnim i poslovnim greškama koje su potvrdile onu poznatu izreku: Na greškama se najbolje uči!

Fuckup Nights Mostar Vol. 8 će ponovno biti fokusiran na jedno vrlo kreativno i izazovno zanimanje, a govornici će i ovaj put svoje priče prisutnima ispričati kroz 10 fotografija na opušten i zabavan način. INTERA TP već sada otkriva tajnu – ovo izdanje će biti posvećeno nekim od najpoznatijih regionalnih kuhara. I ne brinite, njihove greške su puno veće od prepečenog tosta, a već sljedeći tjedan ćete čuti njihova imena.

Zato, brzo na link kako biste osigurali svoje mjesto u dvorani Europa budući da je broj mjesta ponovno ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama. Sudjelovanje je i ovaj put besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Leave a comment