Skip links

Sitcomi u fokusu novog izdanja Hub Quiz-a u Code Hub-u Mostar

Križaljke, mozgalice i različiti kvizovi jedni su od najstarijih oblika druženja i zabave. Sve popularniji pub kvizovi diljem svijeta okupljaju brojne znatiželjnike i društva koja na ovaj način testiraju svoje znanje pri čemu se dobro zabavljaju. Kada se učenje i zabava spoje u istu rečenicu, lako se povežu i s Code Hub-om Mostar, prostorom koji gotovo tri godine svojim korisnicima, uz mjesto za rad, nudi i edukativne, informativne i zabavne sadržaje.

Nakon uspješno održanog prvog izdanja, Code Hub Mostar organizira Hub Quiz Vol. 2 koji će se održati u petak, 6.8.2021. godine u 19h. Forma događaja je svima dobro poznata – dovoljno je da okupite svoj tim za koji vjerujete da će znati odgovor na sva postavljena pitanja, ponesete dobro raspoloženje i dođete u Code Hub Mostar. Ovaj put za sudionike je spreman i jedan novitet – pitanja će biti posvećena popularnim sitcomima i humorističnim serijama pa su zabava i smijeh zajamčeni!

Timovi, koji mogu imati maksimalno tri člana, mogu se prijaviti na linku, a broj mjesta će biti ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama. Code Hub Mostar obećava zanimljiva pitanja, dobru zabavu i nagradu za najbolji tim. Mali hint – nagradom ćete moći nazdraviti sa svojim timom i proslaviti pobjedu. Vidimo se!

Leave a comment