Skip links

Code Hub Mostar ponovno otvara svoja vrata

Prije gotovo dva i pol mjeseca Code Hub Mostar privremeno je zatvorio svoja vrata poštujući sve mjere nadležnih institucija vezane uz širenje epidemije novog virusa. Tim INTERA Tehnološkog Parka nastavio je svojim korisnicima i dalje pružati kvalitetan sadržaj koji će im olakšati suočavanje s izazovima koje je sa sobom donijela globalna pandemija. Iako je tijekom svih ovih tjedana čitav tim radio na planiranju novih aktivnosti, ponovno otvaranje vrata bio je cilj kojemu su se svi veselili. Jer rad od kuće ipak nije zanimljiv kao rad iz Code Hub-a Mostar, zar ne?

Prateći razvoj epidemiološke situacije te sve mjere i preporuke nadležnih institucija, INTERA Tehnološki Park otvara vrata svog coworking prostora u ponedjeljak, 1.6.2020. godine u uobičajenom radnom vremenu. Od tog dana, od ponedjeljka do petka, od 8h do 19h svi korisnici će ponovno moći koristiti prostorije Code Hub-a Mostar u uvjetima prilagođenima novonastaloj situaciji. Tim INTERA Tehnološkog Parka prije otvorenja poduzima sve mjere potrebne za siguran rad, uključujući dezinfekciju i čišćenje coworking prostora sukladno zdravstvenim standardima. I sam boravak u prostoru će se razlikovati u odnosu na rad prije globalne pandemije – osoblje Code Hub-a Mostar pobrinut će se da se poštuju sve propisane higijenske i epidemiološke mjere. Svim korisnicima će se osigurati dezinfekcijska sredstva te će se sve radne površine redovito dezinficirati, a prostor provjetravati. Sam kapacitet prostora će se privremeno smanjiti kako bi se osigurala potrebna udaljenost između korisnika, a svi oni će popunjenost prostora moći pratiti kroz jedinstven online sustav Code Hub-a Mostar kojemu svi registrirani korisnici mogu pristupiti na linku. Kroz isti sustav, kao i do sada, moći će se rezervirati i sale za sastanke, također u smanjenom kapacitetu. U skladu s vremenskim prilikama, korisnici će moći koristiti i terasu koja će biti prilagođena za rad na potrebnoj udaljenosti između stolova.

Iako će epidemiološke mjere u određenoj mjeri izmijeniti ponašanje unutar prostorija Code Hub-a Mostar, osnovne značajke ovog prostora će ostati iste – svi korisnici će ponovno moći raditi u ugodnoj radnoj atmosferi, a iako na fizičkoj udaljenosti, korisnici će se ponovno moći družiti i ostvarivati željene kontakte. Ne sumnjamo da ćemo suradnjom i odgovornim ponašanjem zajedno stvoriti atmosferu u koju se svi rado vraćamo. Upravo zato osoblje Code Hub-a želi dobrodošlicu starim, ali i novim članovima ne sumnjajući da ćemo zajedno i nakon globalne pandemije pisati neke nove uspješne priče. Ne zaboravite da je korištenje Code Hub-a Mostar i dalje besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Zato, vidimo se u ponedjeljak!