Skip links

Prvi coworking prostor u Mostaru slavi prvi rođendan!

Kada je u ožujku prošle godine INTERA Tehnološki Park otvorio prvi coworking prostor u središtu grada, Mostar je dobio idealno mjesto za rad i razvoj ideja. Code Hub Mostar, otvoren kroz projekt CODE financiran sredstvima Europske unije, coworking je prostor koji se za kratko vrijeme profilirao u mjesto u kojem svi pojedinci, timovi, startupi i zaposlenici postojećih poduzeća mogu raditi na svojim projektima, usavršavati vlastite vještine i ostvarivati poslovne kontakte.

Kako bi prigodno proslavio uspješnu prvu godinu poslovanja, Code Hub Mostar će u petak, 29.3.2019. godine organizirati Birthday Party. Nakon edukativnog Code On Meetup-a Vol. 9: Cyber Security – One on One, kojim će započeti slavljenički tjedan, u petak će se Code Hub pretvoriti u mjesto najbolje zabave u gradu!

Što nas očekuje?

Proslava prvog rođendana započet će Danom otvorenih vrata namijenjenim svima onima koji se još uvijek nisu upoznali s radom Code Hub-a. Od ranih jutarnjih sati Code Hub tim će sve one, koji s namjerom ili potpuno slučajno svrate u prostor, uz osvježenje i kavu upoznati s coworking konceptom i pogodnostima rada u Code Hub-u. Globalni trend rada u coworking prostorima već godinama je dijelom poslovnog svijeta, a od prošle godine njegove prednosti mogu koristiti i svi oni koji borave u Mostaru ili su ovdje samo u prolazu.

Što je proslava bez dobre zabave?

Iako spremni široj javnosti predstaviti sve uspješne činjenice o svojoj prvoj godini, Code Hub će svoj prvi rođendan dodatno proslaviti velikim partijem kojim će se informativni petak pretvoriti u opušteni uvod u vikend. Uz glazbeni ritam devedesetih, tim i korisnici Code Hub-a Mostar te stanari, partneri i suradnici INTERA Tehnološkog Parka petak večer će provesti opuštajući se u dobrom društvu uz zakusku i osvježenje.

Ovim danom Code Hub će još jednom svojim korisnicima i onima koji će to tek postati dokazati da je idealno mjesto za rad i druženje. Prva godina je to već potvrdila. Nastavak tek slijedi, zar ne?