Skip links

Zabavite se s ekipom uz blagdansku komediju u Code Hub-u Mostar

Kada je prije gotovo devet mjeseci Code Hub otvorio svoja vrata, Mostar je dobio prvi coworking prostor u središtu grada. Besplatno korištenje prostora, dodatne opreme, pristup različitim sadržajima i mentorskoj podršci samo su neke od karakteristika ovog prostora. Ipak, Code Hub Mostar daleko je od samog prostora koji se prostire na nešto više od 130 kvadratnih metara. To je mjesto idealno prvenstveno za razvoj poslovnih ideja, upoznavanje istomišljenika i rad freelancera, ali i mjesto za zabavu i druženje.

Upravo zato pred sam kraj godine, u četvrtak, 20.12.2018. godine s početkom u 19h INTERA Tehnološki Park u Code Hub-u Mostar organizira drugo izdanje Code Movie Night-a! Filmsku večer obilježit će besplatna projekcija filma Love the Coopers, tople priče koja govori o važnosti obitelji i značaju blagdana. Ovo je film koji će nasmijati i opustiti sve one koji tu mostarsku večer odluče provesti u društvu prijatelja i dragih osoba u Code Hub-u Mostar. Ujedno će poslužiti i kao idealan nastavak dana kojeg će obilježiti i četvrto izdanje Code On Meetup-a: Holiday Edition koji će se održati u Code Hub-u Mostar u 14h.

Filmsku večer će upotpuniti i ostali sadržaji koji se mogu pronaći u Code Hub-u pa će svi zainteresirani s društvom moći zaigrati neku od ponuđenih društvenih igara. Code Movie Night Vol. 2: Love the Coopers besplatan je za sve posjetitelje i nije potrebna prethodna registracija. Dovoljno je da svi zainteresirani dođu u odličnom prigodnom blagdanskom raspoloženju!