Skip links

Globalni pokret Fuckup Nights konačno u Mostaru

304 grada i 80 država diljem svijeta, više od 1.500 ispričanih priča pred gotovo 200.000 sudionika – to su brojke koje opisuju Fuckup Nights, globalni pokret u kojem se priče o poslovnim neuspjesima pričaju, preispituju i slave. Na mapu gradova, koji su već u svoju društvenu i poslovnu scenu uvrstili ovaj jedinstveni događaj, ovih dana se upisao i Mostar.

Šest godina nakon prvog svjetskog izdanja Fuckup Nights-a, koje se održalo u Meksiku, kraj rujna u Code Hub-u Mostar obilježit će prvo mostarsko izdanje. U četvrtak, 27.9.2018. godine u večernjim satima, INTERA Tehnološki Park, u suradnji sa Spark business parkom, u prvi coworking prostor u središtu Mostara dovodi sjajne mlade ljude koji su na svom poslovnom putu doživjeli uspone i padove, a o ovim potonjim su spremni pričati uz smijeh i zabavu. Format događaja je unaprijed definiran – očekuje nas nekoliko govornika od kojih će svaki svoju priču ispričati u sedam minuta kroz deset fotografija nakon čega će uslijediti vrijeme za pitanja i odgovore. Da sve bude zabavnije i opuštenije, nakon događaja govornici i sudionici se mogu nastaviti družiti uz osvježenje, glazbu i razmjenu dojmova.

Da je neuspjeh zapravo uspjeh u otkrivanju onoga što ne funkcionira, dokazat će upravo govornici prvog izdanja Fuckup Nights u Mostaru koje će se održati u okviru projekta CODE financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020. Pratite službene stranice Code Hub-a Mostar, INTERA TP-a i Spark-a i budite u tijeku sa svim novostima. Vidimo se uskoro, prijave samo što nisu otvorene!