Skip links

CODE: Završena dvodnevna posjeta coworking prostorima u Beogradu

Prvog dana posjete, učesnici su obišli Impact Hub, Smart Office i Naučno-tehnološki park Beograd, a drugog dana ICT Hub Playground i Startit gdje su imali priliku da dobiju korisne savjete vezane za funkcionisanje coworking prostora i izgradnju zajednice, ali i da steknu uvid u principe kreiranja podrške startapovima i preduzetništvu generalno.

Ispred Tehnopolisa u studijskoj posjeti učestvuju Vanja Zorić Šundić, pomoćnica direktora, Aleksandar Janičić, menadžer za upravljanje projektima i razvoj preduzetništva, Đorđije Brkuljan, menadžer za programske aktivnosti i razvoj preduzetništva, Aleksandra Mrkaić, marketing menadžerka, Miljana Peković, asistentkinja na projektnim aktivnostima i Bojana Perović, stanarka Tehnopolisa i direktorica Agencije za regrutaciju i karijerno savjetovanje “Minuta do posla”. Osim predstavnika Tehnopolisa i partnera na projektu, u posjeti učestvuju i predstavnici Ministarstva nauke, Ministarstva ekonomije, Opštine Pljevlja, kao i predstavnice coworking prostora iz Crne Gore: Beta Bar, M:tel Digitalna fabrika, Propeler i Drugačiji kutak.

Primjeri dobre prakse sa ovog putovanja poslužiće timu Tehnopolisa prilikom realizacije budućih aktivnosti koje će implementirati kroz projekat CODE do kraja 2019. godine, u okviru kojeg se u maju otvara i prvi coworking prostor u Nikšiću – CODE Hub.