Skip links

Osvoji besplatni online tečaj HTML & CSS

Želiš naučiti HTML i CSS te savladati osnove modernog weba i olakšati sebi svaki sljedeći korak ka usavršavanju IT znanja i otvaranju novih profesionalnih mogućnosti? Code Hub Mostar i INTERA Tehnološki Park, u suradnji s poduzećem LINK group, ti mogu pomoći u tome! Za troje najsretnijih smo pripremili besplatni online tečaj web dizajna.

ITAcademy kao dio LINK group ovim tečajem pruža odličnu priliku onima, koji se žele usavršavati i napredovati u području programiranja, da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

Ukoliko želite osvojiti besplatni tečaj HTML & CSS, potrebno je da na linku unesete svoje podatke. Nagradno izvlačenje ćemo održati u petak, 30.3.2018. godine u 12h u Code Hub-u u Mostaru prilikom Dana otvorenih vrata.

Nagrađenima ćemo na e-mail adresu poslati poklon kod s kojim ostvaruju pravo na besplatan online tečaj. Nakon što primljeni kod unesu na stranici prijave, dobit će na e-mail adresu sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online tečaja.

Nemoj čekati, prijave su moguće samo do srijede, 28.3.2018. godine do 16h!

Svi zainteresirani za više informacija se mogu javiti na mostar@code-hub.eu.