Skip links

Professional Photography Course: Izložba fotografija

Primijetiti i uhvatiti trenutak vrijedan bilježenja zadatak je svakog fotografa, a pritom primijeniti pravila i uočiti elemente fotografije odlika je profesionalnog fotografa. Već gotovo mjesec dana polaznici obuke Professional Photography Course, organizirane kroz projekt FREECO financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, vrijedno uče o elementima, pravilima, kompoziciji i svim ostalim segmentima koji jednu fotografiju čine ugodnom oku.

Uz terenski rad, predavač Dino Joldić, osnivač studija Blink Weddings, uveo je polaznike u svijet obrade fotografije koji su na ovaj način dobili priliku u potpunosti zaokružiti svoj rad i primijeniti sva stečena znanja. Fotografije, nastale objektivom polaznika dostojne profesionalnih fotografa s dugogodišnjim iskustvom, izložene će biti u okviru desetog susreta. Izložba će se održati će se u petak, 6.12.2019. godine u 17h u Code Hub-u Mostar te će biti izvrsna prilika za prikladno druženje, analizu svih dojmova i svečanu dodjelu certifikata.

Svi zainteresirani su slobodni doći u Code Hub Mostar bez prethodne prijave i na taj način podržati mlade ljude koji svoju karijeru u svijetu profesionalne fotografije tek trebaju započeti.

Leave a comment