Skip links

Code On Meetup Vol. 13: Node.js

Od početaka u Netscape-u pa sve do kasnijih razvoja, JavaScript je postao najpopularniji programski jezik na svijetu. Kako bi prigodno obilježio Europski tjedan programiranja, INTERA Tehnološki Park u Code Hub-u Mostar organizira trinaesto izdanje Code On Meetup-a posvećeno upravo ovoj temi.

Na meetupu, koji će se održati u četvrtak, 17.10.2019. godine s početkom u 18h, svi prisutni će se upoznati s osnovama serverskog frameworka Node.js, kakve benefite u njemu donosi korištenje TypeScript-a, a na kraju će saznati nešto više o Vue.js-u i njegovom state managementu. Svoje znanje i iskustvo iz ovog područja s prisutnima će podijeliti Ahmet Macić, Jadranko Dragoje i Lana Džidić, programeri s višegodišnjim iskustvom rada u NSoft-u, najuspješnijem IT poduzeću u Mostaru.

Code On Meetup Vol. 13: Node.js, koji se organizira kroz program Meet and Code u suradnji s NSoft-om, bit će izvrsna prilika za sve one mlade programere, koji tek ulaze u ovaj svijet, za razmjenu informacija s iskusnijim kolegama, ali i stvaranje zajednice svih onih kojima je ovaj programski jezik svakodnevnica. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na linku te u četvrtak doći u Code Hub Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb.

Leave a comment