Skip links

Ring Me – Meet the Scientist

Code Hub Mostar od samog osnivanja predstavlja mjesto koje okuplja entuzijaste iz područja tehnologije, umjetnosti, ali i znanosti. Upravo ovom potonjem području bit će posvećen događaj Ring Me – Meet the Scientist koji organizira EU Info Centar, a Code Hub Mostar će biti ponosni domaćin.

Panel diskusija, na kojoj će se predstaviti projekti i aktivnosti koje su financirane sredstvima Europske unije kroz programe koji naglasak stavljaju upravo na znanost, održat će se u srijedu, 9.10.2019. godine s početkom u 11:30h. Svoja iskustva s prisutnima će podijeliti Marija Čutura, Sead Pašić, Maja Kazazić i Danijel Šogorović. Bit će ovo izvrsna prilika za razgovor o uspješnim aplikacijama na EU programe, prilikama za ulaganja u znanstvena istraživanja, ali i za realizaciju ideja mladih znanstvenika u Bosni i Hercegovini.

Događaj, na kojem će panelisti odgovoriti i na pitanje zašto su postali znanstvenici, otvoren je za javnost, a više detalja je moguće dobiti kontaktiranjem organizatora iz EU Info Centra.

Leave a comment