Skip links

Coworking Cafe

Posljednjih desetak godina coworking koncept sastavni je dio poslovnog svijeta na globalnoj razini. Prije nekoliko godina ovaj koncept je postao dijelom poduzetničke scene i u Bosni i Hercegovini, a potom i u Mostaru. Kada je INTERA Tehnološki Park u okviru projekta CODE financiranog kroz Interreg IPA CBC HR – BiH – MNE Programme 2014 – 2020 u ožujku ove godine otvorio Code Hub, Mostar je dobio prvi coworking prostor u središtu grada.

Upravo će ovaj prostor u ponedjeljak, 24.9.2018. godine u 11h ugostiti Coworking Cafe, događaj koji će u opuštenoj atmosferi okupiti sve one koji su već postali ili će tek postati dijelom coworking priče u Mostaru. U organizaciji LDA Mostar i centra ADA, a u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom, u Code Hub-u Mostar će na ovom događaju svi zainteresirani imati priliku čuti više o samom coworking konceptu u svijetu, ali i upoznati se s prilikama koje se nude u Mostaru. Organizatori u suradnji s različitim interesnim skupinama predstavit će sve prednosti koje rad u coworking prostoru donosi, a poseban će se naglasak staviti i na mogućnost međusobnog povezivanja korisnika ovakvih prostora. Sa svojim potencijalnim budućim kolegama, sadašnji korisnici Code Hub-u Mostar nesebično će podijeliti vlastita iskustva promovirajući tako na najbolji način sve ono što ovaj prostor nudi. Zašto koristiti usluge ovog ili nekog drugog coworking prostora, pitanje je na koje će dobiti odgovor svi oni koji jutro prvog radnog dana u tjednu odluče provesti na ovom druženju. Prijave nisu potrebne, dovoljno je samo da svi zainteresirani dođu s pregršt pitanja u prizemlje zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb te svoja iskustva i eventualne nedoumice razmijene s ostalim sudionicima.

Coworking Cafe se organizira u okviru projekta INCOME financiranog kroz program Erasmus +. Ovaj projekt je usmjeren na razmjenu iskustava ljudi koji koordiniraju coworking prostorima s ciljem poboljšanja prakse, vještina i načina upravljanja. Projekt također želi podići svijest o metodama podrđke mladim poduzetnicima i povećanju zapošljivosti mladih, usmjeravajući se prema mladima, udrugama, poslovnim organizacijama, kulturnim organizacijama i lokalnim vlastima.

Leave a comment