Skip links

Novi meetup o cyber sigurnosti u Code Hub-u Mostar

Cyber sigurnost jedna je od najaktualnijih tema u svijetu informacijskih tehnologija, a o njoj se često ne govori dovoljno. Code Hub Mostar od svog početka trudi se okupiti govornike koji mogu prenijeti relevantna iskustva i znanja svim korisnicima.

Upravo će zato u četvrtak, 19.12.2019. godine s početkom u 18h ugostiti predstavnike poduzeća NeuraLegion koji su proglašeni najinovativnijim cybersecurity startup-om na CyberTech-u, a ujedno su i kreatori prvog AI-Powered Application Security Testing alata. Na besplatnom meetup-u Application security in world of DevOps svoja će iskustva s prisutnima podijeliti Amar Zlojić, a bit će ovo izvrsna prilika za razgovor o sigurnosnim problemima u današnjem agilnom svijetu, automatizaciji svakodnevnih aktivnosti i važnosti aplikacijske sigurnosti u tim aktivnostima.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na linku, a nakon toga je dovoljno samo doći u prizemlje zgrade Ledara na adresu Kardinala Stepinca bb gdje se nalazi Code Hub Mostar.